Klockaretorpets familjecentral är en mötesplats för barn och föräldrar som präglas av gemenskap, värme och glada skratt. Familjecentralen består av öppen förskola, barnavårdscentral och socialtjänst.

fredag 17 november 2017

Angående branden på tamburinens skola

Sent igår kväll fick Räddningstjänsten larm om en brand på Tamburinens skola. Branden kunde släckas ganska snabbt, men det finns delar av skolan som inte är användbara. Två klassrum är brandskadade, korridor och flera klassrum är rökskadade. Eftersom delar av skolan inte är användbara har Tamburinens förskola lånat ut sina lokaler till årskurs 1 och 2. Skolan behöver ha tillgång till förskolans lokaler under hela nästa vecka, då delar av skolan kommer vara stängda för sanering.
Var kommer förskoleverksamheten vara under tiden?
Barn och personal på Tamburinens förskola kommer vara i familjecentralens lokaler från och med måndag 20 november. Familjecentralens ordinarie verksamhet kommer hålla stängt under tiden. Klockartorpets familjecentral finns på Mathilda Jungstedts gata 119, telefon 011-15 27 54. Det går också bra att ringa förskolan Tamburinens telefonnummer, 011-15 27 80.
Maten kommer att lagas på förskola Trombonen och hämtas därifrån.
Har du inskolning på Tamburinens förskola under nästa vecka?
De inskolningar som skulle skett på Tamburinens förskola nästa vecka skjuts upp. Om du har inbokad inskolning nästa vecka kommer du att få en ny tid för inskolning. 


Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.
Med vänliga hälsningar
Betty Tasevska, utvecklingspedagog Triolens enhet
på uppdrag av
Förskolechef, Monica Nyberg Dahl


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar